Indicators on زیبای صورت You Should Know
Indicators on زیبای صورت You Should Know
Blog Article
زندگی کردن با بیماری مزمن ممکن است چالشبرانگیز باشد. این نوع بیماری میتواند روی سلامت جسم و روان شما تاثیر بگذارد و زندگی اجتماعی و کاری شما را تغییر دهد.
مجله سلامت دکترتو بیماری انواع بیماری ریه و روش های پیشگیری از آنها
هنگامی که برای اولین بار متوجه میشوید که به یک بیماری مزمن مبتلا شدهاید، ممکن است طیف وسیعی از احساسات از جمله شوک، عصبانیت، غم یا سردرگمی را تجربه کنید. استرس و پریشانی مداوم میتواند خطر ابتلا به اضطراب یا افسردگی را افزایش دهد و حتی باعث بدتر شدن علائم بیماری شود.
متخصصان پزشکی نیز برای ارائه بهتر مراقبت های بهداشتی به جامعه باید خود را با این پیشرفت ها همگام کنند و با آنها سازگارشوند.
ریهها از اصلیترین اعضای بدن هستند. ما به کمک دو ریهای که در قفسهی سینهی خود داریم، نفس میکشیم و میتوانیم زنده بمانیم. زمانی که ریهها یا ششهای ما عمل نکنند و اکسیژن کافی به بدن ما نرسانند، احتمال اینکه مشکلات جدی برای ما ایجاد شود وجود دارد.
با ورود سلولهای بنیادی به عرصه پزشکی میتوان گفت که دیگر کلمه لاعلاج بیمعنی است و برای هر بیماری، درمان یا دستکم روشی برای عدم پیشرفت بیماری نیز وجود دارد.
یکی دیگر از انواع بیماری ریه فیبروز سیستیک است که نوعی اختلال ژنتیکی ناشی از ژنهای غیرطبیعی بوده و از والدین به جنین منتقل میشود. از علائم این بیماری میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
اگر درد بیعلت قفسه سینه بیشتر از ۱ ماه طول بکشد و هنگام سرفه بیشتر شود، میتواند یکی از نشانههای انواع بیماری ریه باشد.
مشکلاتی که مرتبط با نایژههای کوچکتر رگهای ریوی است.
از طرفی به خاطر داشتهباشید که اولین موردی که به تشخیص بیماری ریه کمک میکند، علائمی است که فرد تجربه میکند. شناختن علائم ریه خراب و علائم ریه سالم میتواند به شما کمک کند. اسپیرومتری چیست؟
چرا کنار آمدن با یک بیماری مزمن ممکن است سخت باشد؟ هنگامی که شما به یک بیماری حاد مانند آنفولانزا مبتلا میشوید، میدانید که در مدت زمان کوتاهی به حالت عادی برمیگردید.
میتوان گفت که یکی از اصلیترین انواع بیماریهایی که باعث کاهش کیفیت زندگی میشوند و باعث مرگ و میر میگردند، بیماریهای ریوی هستند.
توصیه میشود جهت مشاوره و راهنمایی بیشتر به پزشک متخصص ریه مراجعه کنید فوق تخصص ریه
همیار غندل چیست دکترتو گفت: ۱۴۰۲/۰۵/۰۴ در ۲:۰۱ ق٫ظ سلام و درود همراه عزیز